Βρέφος στην Ινδία, υπέστη ανθρώπινη αυτανάφλεξη 4 φορές!

Το βρέφος έχει ήδη καλυφθεί στις φλόγες τέσσερις φορές και το σώμα του είναι γεμάτο σοβαρά εγκαύματα με τους γιατρούς και επιστήμονες να μην μπορούν να εξηγήσουν το γεγονός!

Η Rajeshwari Karnan χάρηκε με τη γέννηση του γιου της. Η 23χρονη Ινδή και ο 26χρονος σύζυγός της Karnan έχουν ήδη μια κορούλα δυο ετών, ωστόσο η γέννηση του αγοριού ήταν μια ιδιαίτερη ευλογία.

Μια εβδομάδα μετά τη γέννηση του μικρού η χαρά μετατράπηκε σε δυστυχία καθώς το μόλις τριών μηνών βρέφος υπέστη μια πολύ σπάνια περίπτωση ανεξήγητης βλάβης που ονομάζεται «ανθρώπινη αυτανάφλεξη».

Σε δημοσίευμα των New York Times μαθαίνουμε ότι το βρέφος έχει ήδη καλυφθεί στις φλόγες τέσσερις φορές και το σώμα του είναι γεμάτο σοβαρά εγκαύματα με τους γιατρούς και επιστήμονες να μην μπορούν να εξηγήσουν το γεγονός.

«Υπήρξε μια φλόγα στην κοιλιά του και το δεξί του γόνατό» είπε στην εφημερίδα ο πατέρας του βρέφους και συμπλήρωσε «Ήμουν πολύ φοβισμένος». Πήγαμε το μικρό μας γιο στο νοσοκομείο όπου ακόμα και οι γιατροί έμειναν άναυδοι“.

Το ζευγάρι αποφάσισε να ζητήσει και μια δεύτερη γνώμη και έτσι πήγαν με το μικρό τους γιο στο νοσοκομείο Kilpauk Medical Hospital  της πόλης Chennai, ωστόσο και εκεί οι γιατροί δεν μπορούσαν να δώσουν λύση στην σπάνια αυτή περίπτωση.

Οι γονείς του απελπισμένοι κάνουν έκκληση στην κυβέρνηση της Ινδίας να τους βοηθήσει με κάποιο τρόπο καθώς δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα νοσήλια.

Πλέον, έπειτα από εβδομάδες νοσηλείας και θεραπείας στο νοσοκομείο Kilpauk οι γιατροί έδωσαν εξιτήριο στο μικρό μη μπορώντας να βοηθήσουν περαιτέρω την κατάστασή του.

Πηγή: Νew York Times
Πηγή: Βίντεο: Βρέφος πάσχει από ανθρώπινη αυτανάφλεξη

 


Δείτε σχετικό βίντεο για την ανθρώπινη αυτανάφλεξη στον Videoplayer: