metaforum.gr Φόρουμ :: Κατηγορίες metaforum.gr
Η Μεταφυσική ως Επιστήμη του Ανεξήγητου
 
 ΣΕΑΣΕΑ   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Λίστα ΜελώνΛίστα Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   Εγγραφή ΜέλουςΕγγραφή Μέλους 
 ΠροφίλΠροφίλ   Προσωπικά ΜηνύματαΠροσωπικά Μηνύματα   ΕίσοδοςΕίσοδος 

Η συναρπαστική ιστορία του Bob Lazar

 
Δημιουργία νέου Θέματος   Τοποθέτηση στο Θέμα    metaforum.gr Φόρουμ :: Κατηγορίες -> Μεταφυσικά Φαινόμενα
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Δημιουργός Μήνυμα
Spiros
Διαχειριστής Φόρουμ


Εγγραφή: 28/11/2006, 05:20
Τοποθετήσεις: 344

ΤοποθέτησηΤοποθετήσεις: 18/07/2008, 23:49    Τίτλος τοποθέτησης: Η συναρπαστική ιστορία του Bob Lazar Τοποθέτηση με παράθεση κειμένου

Η συναρπαστική ιστορία του Bob Lazar

Οι αποκαλύψεις του Bob Lazar.

Το 1989 ο Robert Lazar αποκάλυψε μιά απίστευτη ιστορία: στρατολογήθηκε σαν επιστήμονας της κυβέρνησης των ΗΠΑ και εργάστηκε σε άκρως απόρρητα προγράμματα στις εγκαταστάσεις δοκιμών και έρευνας που είναι γνωστές μόνο σαν «Τοποθεσία S4» και βρίσκονται κατά μήκος της αποξηραμένης λίμνης Papoose στη Νεβάδα.


Κατά τη διάρκεια του 1989 εργάστηκε για την ανάκτηση τεχνολογίας από εξωγήινα διαστημόπλοια (ιπτάμενους δίσκους). Ο Bob Lazar αποκάλυψε την εξαιρετικά εξελιγμένη εξωγήινη τεχνολογία που διαθέτει ένας από τους ιπτάμενους δίσκους που έχουν καλά κρυμμένους στην κατοχή τους σαν το πολυτιμότερο επτασφράγιστο μυστικό, οι πιο υψηλά διαβαθμισμένες αμερικανικές κρατικές μυστικές υπηρεσίες.


Ο Bob Lazar μυείται στο πρόγραμμα «Γαλιλαίος».
Λεπτός και με γυαλιά, με τον αέρα ενός ανθρώπου διαβασμένου, ο Bob Lazar σίγουρα δείχνει ότι του ταιριάζει αυτός ο ρόλος. Στην πραγματικότητα είναι ένας προικισμένος νεαρός επιστήμονας που έχει δουλέψει σε ένα από τα πιο απόρρητα σχέδια της κυβέρνησης των ΗΠΑ, το «Πρόγραμμα Γαλιλαίος», που έχει στόχο την ανάκτηση και αντιγραφή εξωγήινης τεχνολογίας από εξωγήινα σκάφη που βρίσκονται στην κατοχή της.

Lazar: «Η ανάκτηση τεχνολογίας είναι η διαδικασία κατά την οποία αποσυναρμολογείς κάτι για να ανακαλύψεις πως λειτουργεί. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για να δούμε πόση από την εξωγήινη τεχνολογία θα μπορούσε να αντιγραφεί και να χρησιμοποιηθεί με τη γήινη τεχνολογία στην οποία έχουμε πρόσβαση ...»Η άκρως απόρρητη υπαλληλική του θέση ως επιστήμονας της Majestic-12 απαιτούσε έναν βαθμό ασφαλείας 38 επίπεδα πάνω από το βαθμό ασφαλείας Q - μια πραγματικά εξαιρετικά υψηλή διαβάθμιση. Ο Lazar υποχρεώθηκε να εργασθεί σε ένα ασφυκτικά στρατοκρατούμενο περιβάλλον με εξωφρενικά μέτρα ασφαλείας, αφού πρώτα υπέγραψε την ενσυνείδητη παραίτησή του από όλα τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά του σε περίπτωση δίκης!

Η άκρως απόρρητη μυστική επιτροπή Majestic-12 φέρεται να έχει παίξει τον κύριο ρόλο σε ότι αφορά στην εμπλοκή της κυβέρνησης των ΗΠΑ με τους εξωγήινους από τη σύσταση της το 1947 επί κυβερνήσεως Τρούμαν. Η Majestic-12 είναι μία επιλεγμένη ομάδα από ειδικούς και τεχνοκράτες σε πολλά διαφορετικά πεδία οι οποίοι αξιολογούν τις πληροφορίες, την τεχνολογία, βιολογία και άλλες πλευρές της εξωγήινης παρουσίας στη Γη έτσι ώστε να γίνει καλύτερα κατανοητό το φαινόμενο. Σε διοικητικό επίπεδο, έχει αναλάβει τα πάντα αναφορικά με τους εξωγήινους και ο,τιδήποτε σχετίζεται με αυτούς.
Εδώ εικονίζεται μια μισθολογική βεβαίωση για φορολογική χρήση του Lazar όπου
φαίνονται τα στοιχεία του και τα στοιχεία του εργοδότη του που φαίνεται να είναι
το Τμήμα Πληροφοριών του Αμερικανικού Ναυτικού!


Από το 1989, τότε που τα έβγαλε όλα στη δημοσιότητα και μίλησε για τη δουλειά του ως φυσικός ανώτερης βαθμίδας στην Περιοχή S4 στην Αεροπορική Βάση Nellis στη Νεβάδα, απειλήθηκε η ζωή του και τον πυροβόλησαν.

Επίσης, ειδικοί πράκτορες διέγραψαν τα νοσοκομειακά στοιχεία μητρώου της γέννησής του, πανεπιστημιακούς τίτλους του, και στοιχεία μητρώου της
επαγγελματικής απασχόλησής του στα Εθνικά Εργαστήρια του Los Alamos και στην EG&G, δηλαδή ουσιαστικά διέγραψαν οποιοδήποτε στοιχείο που θα μπορούσε να αποδείξει την ύπαρξή του σαν πολίτης! Ο Lazar το ανακάλυψε τυχαία και φυσικά αμέσως σκέφτηκε ότι το επόμενο βήμα θα ήταν η φυσική του εξόντωση ...

Γιατί έκανε όλες αυτές τις αποκαλύψεις; Θεώρησε ότι ο μόνος τρόπος να σώσει τη ζωή του από τους «εργοδότες» του ήταν η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δημοσιότητα: δεν θα διακινδύνευαν να τον σκοτώσουν για να προσδώσουν εγκυρότητα και αξία στις αποκαλύψεις του.

Δεν είχε, ούτε επεδίωξε να έχει, κανένα οικονομικό όφελος από τις αποκαλύψεις αυτές και όπως ο ίδιος ισχυρίζεται θα προτιμούσε να μην είχαν πάρει τέτοια τροπή τα πράγματα και να εξακολουθούσε να ερευνά εκείνα τα παράξενα και εξαιρετικά ενδιαφέροντα εξωγήινα επιτεύγματα.

Αυτά που αποκάλυψε είναι τουλάχιστον συγκλονιστικά και με τρομακτικές προεκτάσεις ..._________________
Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα, θα προοδεύσει σε μία δεκαετία, περισσότερο από όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της. "Nicola Tesla"


Last edited by Spiros on 22/09/2016, 15:05; edited 17 times in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Spiros
Διαχειριστής Φόρουμ


Εγγραφή: 28/11/2006, 05:20
Τοποθετήσεις: 344

ΤοποθέτησηΤοποθετήσεις: 19/07/2008, 17:04    Τίτλος τοποθέτησης: Το "σπορ μοντέλο"... Τοποθέτηση με παράθεση κειμένου

Το «σπορ μοντέλο ...»

Από τους εννέα δίσκους που ήταν συνολικά αποθηκευμένοι σε διασυνδεμένα υπόστεγα πολύ καλά κρυμμένα στην έρημο στην Περιοχή S4, (ο κάθε ένας ήταν διαφορετικός από τους άλλους), ο Lazar είχε προσωπική εμπειρία με έναν που ονόμασε το «σπορ μοντέλο» εξαιτίας της στυλάτης εμφάνισής του.

Το πώς περιήλθαν στην κατοχή των αμερικανικών κρατικών υπηρεσιών αυτοί οι δίσκοι είναι κάτι για το οποίο ο Lazar δεν ενημερώθηκε αλλά εκείνο που μπορεί να βεβαιώσει είναι ότι τουλάχιστον ένας από αυτούς ήταν σε άψογη λειτουργική κατάσταση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν ήταν προϊόν κάποιας συντριβής και ανάκτησης αλλά προφανώς παραδόθηκε στην κατάσταση αυτή από τους ίδιους τους εξωγήινους!

Προτού δουλέψει πάνω σε αυτό το δίσκο, ήταν παρών σε μια μικρή επίδειξη όπου ο δίσκος ανέβηκε σχεδόν 10 μέτρα ψηλά, κινήθηκε αριστερά, ύστερα δεξιά και μετά άρχισε να φωτοβολεί. Πριν να ανεβεί, ο δίσκος παρήγε για λίγο μια ηλεκτρική εκκένωση σε μορφή στεφάνης, έναν ήχο παρόμοιο με το βόμβο ηλεκτρισμού υψηλής τάσης και μετά ήταν τελείως αθόρυβος, ενώ το κάτω μέρος του φωτοβολούσε με μπλε χρώμα. Ο συριγμός και η φωτοβολία είναι αποτέλεσμα των τρομακτικών ηλεκτρομαγνητικών παλμών που παράγονται από το σκάφος.


Ξενάγηση σε ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο!
Το σκάφος έχει ύψος περίπου 5 μέτρα και διάμετρο 16 μέτρα. Η εξωτερική επιφάνεια του σκάφους είναι μεταλλική στο χρώμα του αγυάλιστου ατσαλιού. Το σκάφος αυτό κάθεται με την κοιλιά του όταν δεν είναι ενεργοποιημένο και όχι στα στερεότυπα πόδια με μορφή τρίποδα που συνήθως έχουν συνδεθεί με εμφανίσεις τέτοιου τύπου σκαφών.

Η πόρτα εισόδου βρίσκεται στο πάνω μισό του δίσκου, και μόνο το κάτω μέρος της πόρτας τυλίγεται στο κεντρικό χείλος του δίσκου.

Το εσωτερικό του δίσκου χωρίζεται σε τρία επίπεδα. Το χαμηλότερο επίπεδο είναι εκεί όπου βρίσκονται οι τρείς βαρυτικοί ενισχυτές και οι κυματοδηγοί τους. Αυτοί είναι τα ολοκληρωμένα εξαρτήματα του συστήματος προώθησης που χρησιμοποιούνται για να ενισχύσουν και να εστιάσουν το κύμα βαρύτητας Α. Ο αντιδραστήρας βρίσκεται ακριβώς από πάνω από τους τρεις βαρυτικούς ενισχυτές στο μεσαίο επίπεδο του σκάφους και βρίσκεται κεντραρισμένος ανάμεσά τους.

Ο Lazar μπαίνει μέσα στο αλλόκοτο σκάφος ...

Ο Lazar αισθάνθηκε ένα δυσοίωνο, εξωπραγματικό συναίσθημα όταν του επέτρεψαν να πρωτομπεί μέσα στο σκάφος, ένα συναίσθημα ότι δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί, γιατί έδειχνε τόσο απίστευτα εξωγήινο που τίποτε ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια δεν έμοιαζε γνώριμο και οικείο - ακόμα και το γεγονός ότι έπρεπε να είναι σκυφτός, του έδωσε να καταλάβει ότι δεν είχε φτιαχτεί για ανθρώπους ...

Δεν υπάρχουν γωνίες 90 μοιρών στο εσωτερικό του και όλα μοιάζουν ομαλά στρογγυλεμένα. Εντύπωση προκαλεί επίσης ο εσωτερικός χώρος που είναι υπέρμετρα άδειος και το γεγονός ότι είναι όλο μεταλλικό, χωρίς συγκολλήσεις, χωρίς καθόλου χρώμα που να ξεχωρίζει, όλο στην ίδια ατσαλένια απόχρωση σαν κάποιο γιγάντιο ατσάλινο κατασκεύασμα, χυτό σε καλούπι με έγχυση.

Τίποτα μέσα στο σκάφος δεν είναι τυχαίο ή πλεονασμός και όπως συνειδητοποίησε ο Lazar όλα τα μέρη είναι αλληλένδετα και αποτελούν ένα αρμονικό και ενιαίο λειτουργικό σύνολο. Όλα μέσα στο σκάφος μοιάζουν απόλυτα απλά σε σύγκριση με τα οικεία ανθρώπινα κατασκευάσματα, χωρίς κουμπιά, χωρίς ενδεικτικά όργανα, και ενώ παράγονται τεράστια ποσά ενέργειας, δεν υπάρχουν ενσύρματες συνδέσεις.

Το μεσαίο επίπεδο του δίσκου περιέχει τα καθίσματα, τα οποία είναι πολύ μικρά και πολύ χαμηλά στο δάπεδο για να είναι λειτουργικά για ενήλικα ανθρώπινα όντα.

Οι τοίχοι στο μεσαίο επίπεδο είναι όλοι χωρισμένοι με αψίδες. Κάποια στιγμή, όταν ο εξωγήινος δίσκος ήταν ενεργοποιημένος, κάποια από τις αψίδες αυτές έγινε διαφανής και μπορούσε κάποιος να δει την περιοχή έξω από αυτήν σα να ήταν παράθυρο αυτή η αψίδα.

Τότε μια μορφή γραφής που δεν έμοιαζε με οποιοδήποτε γνωστό αλφάβητο ή επιστημονικά ή μαθηματικά σύμβολα, άρχισε να εμφανίζεται στη μια άκρη της διαφανούς αψίδας.
Ο Lazar δεν είχε ποτέ πρόσβαση στο ανώτερο επίπεδο του δίσκου και έτσι δεν είναι γνωστό τι ρόλο παίζουν τα τετράγωνα «παράθυρα» ή «φινιστρίνια». Σίγουρα πάντως δεν είναι φινιστρίνια. Ίσως είναι κάποιας μορφής αισθητήρες που έχουν σχέση με την πλοήγηση του σκάφους._________________
Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα, θα προοδεύσει σε μία δεκαετία, περισσότερο από όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της. "Nicola Tesla"


Last edited by Spiros on 22/09/2016, 14:38; edited 14 times in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Spiros
Διαχειριστής Φόρουμ


Εγγραφή: 28/11/2006, 05:20
Τοποθετήσεις: 344

ΤοποθέτησηΤοποθετήσεις: 19/07/2008, 18:30    Τίτλος τοποθέτησης: Το εξωτικό προωθητικό σύστημα του σκάφους. Τοποθέτηση με παράθεση κειμένου

Το εξωτικό προωθητικό σύστημα του σκάφους.


Το προωθητικό σύστημα του σκάφους είναι ένας αντιδραστήρας ύλης - αντιύλης. Στο δίσκο όπου μπήκε ο Bob Lazar, ο αντιδραστήρας ήταν σφαιρικός στο μέγεθος μιας μπάλας του μπάσκετ. Το πάνω μισό ήταν ορατό στο μέσο του δαπέδου.

Το καύσιμο του αντιδραστήρα είναι το στοιχείο με ατομικό αριθμό 115 το «ununpentium (Ουνουνπέντιο στα ελληνικά)» που είναι άγνωστο στη Γη. Στον περιοδικό πίνακα των στοιχείων, το στοιχείο ununpentium, ένα υπερ-βαρύ μέταλλο, θα ήταν καταχωρημένο ως UUP. Έχει σημείο τήξης τους 1.740 βαθμούς Κελσίου.Ο ρόλος του στοιχείου 115 σαν καύσιμο του δίσκου είναι διπλός. Παράγει το αρχικό κύμα βαρύτητας Α λόγω της μοριακής κατασκευής του και επίσης παράγει την ενέργεια που είναι απαραίτητη για την ενίσχυση αυτού του αρχικού κύματος βαρύτητας, μέσω μιας αντίδρασης εξουδετέρωσης ύλης και αντιύλης.

Επομένως είναι φανερό ότι ο ρόλος του στοιχείου 115 είναι απλά αναντικατάστατος στο προωθητικό σύστημα του δίσκου και τελικά η αποκάλυψη αυτού του ρόλου ήταν η βασική συνεισφορά του Lazar στην ανάκτηση της εξωγήινης τεχνολογίας στη μυστική τοποθεσία S4 της Νεβάδα. Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε ο Lazar ήταν ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο έως αδύνατο να υποκατασταθεί με τα γνωστά γήινα υλικά αυτό το στοιχείο που δεν συναντάται πουθενά πάνω στη Γη και επομένως να αντιγραφούν με γήινα υλικά τα τεχνολογικά επιτεύγματα αυτού του σκάφους.

Lazar: «Ήταν φανταστικά εξελιγμένο, αλλά όταν βασικά κατανοείς τι συμβαίνει, ειδικά με τον αντιδραστήρα, όλα αυτά τα πράγματα ... ακόμα και σήμερα ... βλέπεις την επιστημονική φαντασία ... τον Πόλεμο των Άστρων ... ακτίνες θανάτου και πιστόλια λέιζερ και όλα αυτά ... αυτή η τεχνολογία δεν είναι τόσο μακριά, το κύριο πράγμα σε όλα αυτά τα είδη όπλων της εξωτικής τεχνολογίας της επιστημονικής φαντασίας και όλων αυτών που βλέπουμε είναι η ενέργεια ... πραγματικά ... αυτός είναι ο λόγος που δεν υπάρχουν ακτινοπίστολα χειρός ... και τέτοιου είδους πράγματα ... γιατί δεν έχεις 10 μεγαβάτ διαθέσιμα μέσα στο χέρι σου και δεν υπάρχει τρόπος να τα έχεις. Δεν παίζει ρόλο πόσο μη αποδοτική είναι η συσκευή ... εάν έχεις την ενέργεια, μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα αυτά».

«Γι' αυτό όλα έχουν να κάνουν με τον αντιδραστήρα ... πώς μπορεί να παράγεται τέτοια ισχύς εκεί ... αφού αρχίσαμε να αντιλαμβανόμαστε πως λειτουργούσε ο αντιδραστήρας ... ότι είναι εξαιρετικά εξελιγμένη τεχνολογία, βέβαια, είναι ίσως ανέφικτη από εμάς αλλά μπορώ ήδη να την καταλάβω και σχεδόν μπορώ να οραματιστώ ότι κάποια μέρα ίσως την αντιγράψω ...»

Το καύσιμο, δηλαδή το στοιχείο 115 με ειδική μορφή τριγωνικής σφήνας, μόλις μπαίνει μέσα στο πάνω μέρος του αντιδραστήρα τον ενεργοποιεί άμεσα και αυτόματα. Μια ελάχιστη ποσότητα καυσίμου (223 gr) επαρκεί για αρκετές δεκαετίες λειτουργείας του αντιδραστήρα και εκλύει μέσω της αντίδρασης εξουδετέρωσης ύλης - αντιύλης τεράστια ποσά ενέργειας.

Όταν το στοιχείο 115 βομβαρδίζεται με πρωτόνια μέσα στον αντιδραστήρα που επιταχύνονται από ένα είδος επιταχυντή τύπου κύκλοτρον μέσα στην τετράγωνη πλάκα στο κάτω μέρος του αντιδραστήρα, μεταστοιχειώνεται σε στοιχείο 116, ένα στοιχείο που παράγει αντιύλη.

Μέσα στον αντιδραστήρα, δημιουργείται άμεσα μια αντίδραση εξουδετέρωσης ανάμεσα σε ύλη και αντιύλη και παράγεται ένα τεράστιο ποσό ενέργειας με μορφή θερμότητας. Ηλεκτρική ισχύς από αυτήν τη θερμότητα λόγω της αντίδρασης της εξουδετέρωσης ύλης και αντιύλης, παράγεται μέσα σε θερμοηλεκτρικές γεννήτριες στερεάς κατάστασης που βρίσκονται στο κάτω μέρος του αντιδραστήρα σε μια τετράγωνη πλάκα με διαγώνιο 45 cm. Οι γεννήτριες έχουν απόδοση ουσιαστικά 100%.

Lazar: «Αυτό έγινε όταν ο συνάδελφος μου Barry ήταν έτοιμος να ενεργοποιήσει τον αντιδραστήρα ... διατηρούσε το καύσιμο σε ένα δοχείο ... και το έβγαλε με μια λαβίδα ... ήταν τριγωνικό σε σχήμα και έβγαλε το καπάκι από τον αντιδραστήρα και έβαλε το στοιχείο ... υπάρχει ένα άλλο κάλυμμα που βγαίνει, και το έβαλε μέσα στον πυργίσκο ... ξανάβαλε το κάλυμμα και το σκέπασε με το καπάκι και ο αντιδραστήρας ενεργοποιήθηκε. Αμέσως μόλις το έβαζες μέσα, ενεργοποιούνταν. Και ήταν η πρώτη φορά που το είδα».

«Φυσικά μου έδωσε μια εξήγηση ... έτσι λειτουργεί ... αυτό είναι το καύσιμο, απ' όσο ξέρουμε, και ... είχαν πολύ περισσότερο καύσιμο από εκείνη την ποσότητα ... εάν ήταν σε ένα από τα σκάφη ή αλλού δεν ξέρω, αλλά είχαν πολύ περισσότερο απ' όσο ήταν απαραίτητο για να λειτουργήσει το σκάφος. Ενδιαφερόταν πολύ να το υποκαταστήσουν με κάτι, εάν ήταν δυνατόν, αυτό το καύσιμο. Όχι μόνο να μάθουν πως λειτουργούσε ο αντιδραστήρας ... αλλά να τον αντιγράψουν με γήινα υλικά. Ήθελαν κάτι απλό ... ουσιαστικά φτιαγμένο με υλικά που είχαν».
«Οταν ενεργοποίησε τον αντιδραστήρα μου είπε, ακούμπησέ τον. Και αισθανόσουν ... είναι περίπου σα να είχες δύο μαγνήτες στο χέρι σου, αλλά χωρίς καθόλου μέταλλο ... αισθανόσουν μια απωστική δύναμη ... καθώς πλησίαζες το χέρι σου πιο κοντά σε αυτό, δεν μπορούσες να ακουμπήσεις το μεταλλικό αντιδραστήρα ... Δεν υπήρχε κανένας ήχος, πλήρης σιωπή, και δε μπορούσες να το μετακινήσεις καθόλου ... ήταν ουσιαστικά κλειδωμένο στο χρόνο και στο χώρο ... ήταν απόλυτα αμετακίνητο ... και μετά μπορούσες να αισθανθείς ότι το πεδίο ήταν σχεδόν ελαστικό στην κορυφή και τότε ήταν που ρίχναμε αντικείμενα επάνω εκεί και αναπηδούσαν ... και έριξε μια μπάλα του γκολφ στην κορυφή και αυτή αναπήδησε και χτύπησε ένα από τα πλακάκια της οροφής ...»_________________
Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα, θα προοδεύσει σε μία δεκαετία, περισσότερο από όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της. "Nicola Tesla"


Last edited by Spiros on 22/09/2016, 14:53; edited 32 times in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Spiros
Διαχειριστής Φόρουμ


Εγγραφή: 28/11/2006, 05:20
Τοποθετήσεις: 344

ΤοποθέτησηΤοποθετήσεις: 19/07/2008, 19:29    Τίτλος τοποθέτησης: Τα κύματα βαρύτητας - Οι βαρυτικοί ενισχυτές. Τοποθέτηση με παράθεση κειμένου

Τα κύματα βαρύτητας - Οι βαρυτικοί ενισχυτές.


Σύμφωνα με έγγραφα που διάβασε ο Lazar στη μυστική βάση S4, οι δίσκοι πετάνε ενισχύοντας τα κύματα βαρύτητας. Η βαρύτητα είναι στην πραγματικότητα δύο κύματα, που προσδιορίζονται ως βαρύτητα Α και βαρύτητα Β. Η βαρύτητα Α βρίσκεται στο ατομικό επίπεδο. Δηλαδή, το κύμα βαρύτητας δεν εκτείνεται πέρα από το μοριακό δεσμό εκτός από την περίπτωση του στοιχείου 115. Αυτή η ελάχιστη προέκταση του κύματος στο στοιχείο 115 επιτρέπει ώστε το κύμα να μπορεί να προσπελασθεί και να ενισχυθεί. Η τρέχουσα ονομασία της βαρύτητας Α είναι η γνωστή ισχυρή πυρηνική δύναμη.

Το βαρυτικό κύμα που παράγεται από το στοιχείο 115 βρίσκεται μέσα στον σφαιρικό αντιδραστήρα. Συνδεδεμένος με αυτόν τον αντιδραστήρα από το επάνω μέρος είναι ένας διαφανής κυματοδηγός (σε μορφή σωλήνα που φτάνει μέχρι την οροφή του σκάφους) ο οποίος είναι συντονισμένος κατά τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει μια εύκολη διαδρομή την οποία να ακολουθήσει το κύμα. Το κύμα χρειάζεται λιγότερη προσπάθεια να καταβάλλει για να ταξιδέψει προς τα πάνω κατά μήκος του κυματοδηγού από το να πάει αλλού. Το κωνικό κάτω μέρος του κυματοδηγού ακουμπάει το πάνω μέρος του αντιδραστήρα, ενώ το πάνω μέρος του κυματοδηγού εκτείνεται έως την οροφή.

Οι βαρυτικοί ενισχυτές είναι τρείς σωλήνες περίπου 60 εκατοστά σε διάμετρο και 120 εκατοστά σε μήκος. Είναι τοποθετημένοι σε τριγωνικό σχηματισμό κάτω από ένα ψευδο-δάπεδο και πάνω από το χαμηλότερο μέρος του σκάφους. Ο αντιδραστήρας είναι κεντραρισμένος ανάμεσα στους τρεις ενισχυτές γιατί το κύμα βρίσκεται επίσης στη βάση του αντιδραστήρα. Ο αντιδραστήρας λειτουργεί σαν πομπός, παρόμοιος με ένα πηνίο Tesla, στο ότι κάθε ενισχυτής συντονίζεται ανεξάρτητα για να λειτουργήσει σαν ενισχυτικός δέκτης.

Το μόνο κινούμενο σημείο σε ολόκληρη την κατασκευή του δίσκου είναι η άρθρωση στο σημείο στήριξης των βαρυτικών ενισχυτών έτσι ώστε αυτοί να μπορούν να κινηθούν και να κατευθύνουν το βαρυτικό κύμα προς κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ο καθένας από τους τρεις βαρυτικούς ενισχυτές παράγει το δικό του βαρυτικό κύμα, και ανάλογα με το πως είναι προσανατολισμένοι οι ενισχυτές, τα βαρυτικά κύματα μπορούν να εστιαστούν σε ένα σημείο ή να απλωθούν. Κάθε ενισχυτής μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα πάνω στη δική του άρθρωση.
Τα κύματα βαρύτητας έχουν πλάτος, μήκος κύματος και συχνότητα, όπως έχει οποιοδήποτε κύμα. Καθώς αυξάνεται το πλάτος, τα βαρυτικά κύματα λυγίζουν το χώρο γύρω από το δίσκο.

Οι δίσκοι μπορούν να ταξιδεύουν με δύο τρόπους.

Όταν ταξιδεύουν με σχετικά μικρές ταχύτητες κοντά σ' έναν πλανήτη, και πάλι οι δίσκοι χρησιμοποιούν τη βαρύτητα, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Τώρα οι δίσκοι ισορροπούν στα κύματα βαρύτητας και «πέφτουν» προς την κατεύθυνση που θέλουν να πάνε. Τα βαρυτικά κύματα από το δίσκο εναλλάσονται σε φάση με τη βαρύτητα του πλανήτη.
Αν και οι δίσκοι είναι πιo ασταθείς σε αυτή την κατάσταση λειτουργείας, μπορούν όμως να πραγματοποιούν ελιγμούς που είναι πέρα από τις δυνατότητες των συμβατικών αεροσκαφών - όπως να κάνουν στροφές 90 μοιρών στιγμιαία και να επιταχύνουν εξαιρετικά γρήγορα. Οι επιβάτες που βρίσκονται μέσα στο δίσκο δεν αντιλαμβάνονται δυνάμεις G κατά τη διάρκεια αυτών των ελιγμών.

Τα κύματα βρίσκονται σε διαρκή αλλαγή φάσης, που αλλάζει τον προσανατολισμό και το επίπεδο του κύματος από 0 σε 180 μοίρες, επομένως εναλλάσσοντας την έλξη ή απώθηση του κύματος.Όταν ένας δίσκος λειτουργεί με έναν μόνο ενισχυτή, στέκεται πάνω σε ένα «έδρανο» βαρύτητας και λέγεται ότι λειτουργεί τότε σε «διαμόρφωση όμικρον». Σε αυτή τη διαμόρφωση, οι υπόλοιποι δύο ενισχυτές είναι αποδεσμευμένοι για άλλες χρήσεις - όπως να συλλέγουν αντικείμενα.Στη «διαμόρφωση Δέλτα», οι δίσκοι λειτουργούν συγχρόνως και με τους τρεις ενισχυτές. Αυτή η διαμόρφωση χρησιμοποιείται στο διάστημα για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Στο διάστημα, ο δίσκος κλίνει με τέτοιο τρόπο ώστε οι βαρυτικοί ενισχυτές να εστιάζονται εκεί όπου κατευθύνεται ο δίσκος και το προωθητικό σύστημα τίθεται σε λειτουργεία ενισχύοντας τα βαρυτικά κύματα που είναι εκτός φάσεως με τη βαρύτητα της γης. Τα ενισχυμένα κύματα βαρύτητας παραμορφώνουν το χωροχρόνο.Το βαρυτικό πεδίο που παράγει ο δίσκος μπορεί να παραμορφώσει το χωρόχρονο και επομένως την απόσταση ανάμεσα στο σημείο Α που βρίσκεται αρχικά και στο σημείο Β που θέλει να πάει. Μπορεί μετά να μετακινηθεί στο σημείο που θέλει να πάει, και μετά να σταματήσει να παράγει το βαρυτικό πεδίο ... επιτρέποντας στο χωρόχρονο να επανέλθει στη φυσιολογική του μορφή.Με δυo λόγια, ο δίσκος στρεβλώνει το χωρόχρονο, προσκολλάται στη στρέβλωση αυτή και επαναφέρει απότομα το χωρόχρονο στην αρχική του μορφή. Με αυτό τον τρόπο, οι επιβάτες του δίσκου μπορούν να ταξιδέψουν τεράστιες αποστάσεις με ελάχιστη γραμμική μετακίνηση και έτσι η παραμόρφωση του χωρόχρονου μεταφράζεται σε μειωμένη απόσταση.


Ο δίσκος παραβιάζει το όριο της ταχύτητας του φωτός;

Το ότι η βαρύτητα παραμορφώνει ή στρεβλώνει το χώρο είναι ήδη γνωστό στη συμβατική φυσική. Γι' αυτό οι αστρονόμοι, σε ορισμένες θέσεις κατά τη διάρκεια μιας έκλειψης, μπορούν να δουν αστέρες που είναι ακριβώς πίσω από τον ήλιο (η βαρύτητα του ηλίου προκαλεί το φως του αστέρα να λυγίσει γύρω από τον ήλιο).Το ότι η βαρύτητα παραμορφώνει το χρόνο είναι επίσης γνωστό. Για παράδειγμα, εάν εσύ και κάποιος φίλος έχετε ατομικά ρολόγια συγχρονισμένα μεταξύ τους και ο φίλος σου ανεβαίνει σε ένα βουνό ή σε ένα αεροπλάνο, τα ρολόγια θα είναι ασυγχρόνιστα όταν ο φίλος σου επιστρέψει (το ρολόι σου βρίσκεται σε ένα ισχυρότερο βαρυτικό πεδίο).
Η ταχύτητα v ορίζεται σαν η απόσταση s δια του χρόνου t. Και εφόσον οι δίσκοι λειτουργούν στρεβλώνοντας τον ίδιο το χώρο και τον ίδιο το χρόνο ένας πιο πολύπλοκος τύπος από τον v=s/t χρειάζεται για να περιγράψει αυτό που συμβαίνει. Δεν είναι ακριβές ότι οι δίσκοι παραβιάζουν τον περίφημο κανόνα του Einstein - ότι τίποτε δεν μπορεί να ταξιδέψει ταχύτερα από την ταχύτητα του φωτός. Είναι πιο ακριβές να πούμε ότι οι δίσκοι παρακάμπτουν αυτόν τον κανόνα τελείως.

Ο Einstein πέθανε προσπαθώντας να καταλάβει τη βαρύτητα. Σύμφωνα με το Lazar, η βαρύτητα διαδίδεται στιγμιαία. Η βαρύτητα είναι στην πραγματικότητα δύο κύματα, που προσδιορίζονται ως βαρύτητα Α και βαρύτητα Β. Η βαρύτητα Α βρίσκεται στο ατομικό επίπεδο (είναι η ισχυρή πυρηνική δύναμη), ενώ η βαρύτητα Β είναι η μακροσκοπική βαρύτητα που ξέρουμε._________________
Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα, θα προοδεύσει σε μία δεκαετία, περισσότερο από όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της. "Nicola Tesla"


Last edited by Spiros on 22/09/2016, 14:34; edited 3 times in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Spiros
Διαχειριστής Φόρουμ


Εγγραφή: 28/11/2006, 05:20
Τοποθετήσεις: 344

ΤοποθέτησηΤοποθετήσεις: 03/01/2013, 01:28    Τίτλος τοποθέτησης: Ζήτα Reticuli - Το αστρικό σύστημα των εξωγήινων ... Τοποθέτηση με παράθεση κειμένου

Ζήτα Reticuli - Το αστρικό σύστημα των εξωγήινων ...
Σύμφωνα με τα έγγραφα που έδωσαν στο Lazar να μελετήσει στη βάση S4 για να τον μυήσουν σταδιακά στο πως ακριβώς έχει η κατάσταση, οι εξωγήινοι έχει προσδιορισθεί ότι προέρχονται από το ζ2 Reticuli, το δεύτερο αστέρι ενός διπλού συστήματος αστέρων στον αστερισμό Reticulum (Το Δίχτυ) που φαίνεται μόνο από το νότιο ημισφαίριο της Γης.

Προέρχονται από τον τέταρτο πλανήτη. Μια μέρα στον πλανήτη τους είναι περίπου 90 ώρες. Αν και η απόσταση από το ζ2 Reticuli έως τη Γη είναι περίπου 37 έτη φωτός, οι εξωγήινοι χρειάζονται πολύ λίγο χρόνο, 31 μέρες, για να την καλύψουν, επειδή ο τρόπος που ταξιδεύουν δεν είναι γραμμικός.
10.000 χρόνια εξωγήϊνης παρέμβασης ...

Οι πληροφορίες για τα εξωγήινα όντα που αναφέρονταν στα έγγραφα που μελέτησε ο Lazar, ήταν συγκλονιστικές και εάν είναι αληθινές και όχι ψέματα από το μέρος των εξωγήινων, περιγράφουν μια εφιαλτική εικόνα για την παρέμβασή τους στην ιστορία του ανθρώπινου γένους πάνω στη Γη εδώ και 10.000 χρόνια.

• Οι εξωγήινοι ισχυρίζονται ότι γενετικά έχουν «διορθώσει εξωτερικά» την ανθρώπινη εξέλιξη έως και 65 φορές τα τελευταία 10.000 χρόνια. Κατά μέσο όρο μία φορά κάθε 150 χρόνια.

• Οι άνθρωποι αναφέρονται σαν «υποδοχείς». Δυστυχώς οι εξωγήινοι μας βλέπουν απλά και μόνο σαν υποδοχείς γενετικού υλικού. Κυριολεκτικά σαν γενετικές καλλιέργειες.

• Υπήρχε ένα μεγάλο πλήθος τρομακτικών πληροφοριών για μεθόδους γενετικού ανασυνδυασμού του DNA, και για όπλα με χρήση ιών. Εικάζεται ότι οι ιοί χρησιμοποιήθηκαν για να επανακατευθύνουν γενετικά την εξέλιξή μας εφόσον οι ιοί είναι ο μοναδικός οργανισμός που θα μπορούσε να προσκολληθεί στον άνθρωπο και να μεταφέρει ένα νέο γενετικό κώδικα.

• Σύμφωνα με τους εξωγήινους, οι θρησκείες μας, δόθηκαν σε μας, έτσι ώστε, όπως ισχυρίζονται οι εξωγήινοι «να αποτρέψουν τους [υποδοχείς] από το να αυτοκαταστραφούν». Υπήρχαν διάφορες αναφορές στα θρησκευτικά δόγματα που υπάρχουν σήμερα.

• Οι Reticulans ασκούν μια μορφή διανοητικού ελέγχου πάνω στους ανθρώπους. Αυτή η μορφή ελέγχου είναι ευκολότερο να ξεκινήσει όταν ο άνθρωπος είναι ήσυχος και ήρεμος και κατά προτίμηση κατά τη διάρκεια του ύπνου. Διεγερμένες διανοητικές καταστάσεις αποδείχτηκε ότι δεν είναι πρόσφορες σε αυτή τη μορφή ελέγχου.


«Οι Γκρίζοι»

Οι εξωγήινοι που περιγράφει ο Bob Lazar είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος που συναντάται στην πλειονότητα της πληθώρας των αναφορών για κοντινές συναντήσεις και απαγωγές ανθρώπων, καθώς και ακρωτηριασμούς ζώων από εξωγήινα όντα.Είναι μικρόσωμα όντα με υπερβολικά μεγάλο κεφάλι και διαστάσεις μικρού παιδιού, χέρια με περίεργα μακριά δάκτυλα και με μία χαρακτηριστική γκρίζα απόχρωση στο δέρμα απ' όπου προέκυψε και η ονομασία που είναι περισσότερο γνωστοί: «Oι Γκρίζοι» («The Greys»).Το χαρακτηριστικό που κυριαρχεί στο πρόσωπό τους και που τονίζεται ιδιαίτερα από όλους όσους υποχρεώθηκαν να έρθουν σε επαφή μαζί τους είναι τα τεράστια, διαπεραστικά, κατάμαυρα μάτια τους, με το αμυγδαλωτό σχήμα, που καθηλώνουν ασκώντας έντονη υπνωτική επίδραση και μεταφέρουν τηλεπαθητικά εντολές ή μυνήματα.
Last edited by Spiros on 04/01/2013, 04:41; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Spiros
Διαχειριστής Φόρουμ


Εγγραφή: 28/11/2006, 05:20
Τοποθετήσεις: 344

ΤοποθέτησηΤοποθετήσεις: 03/01/2013, 02:18    Τίτλος τοποθέτησης: Ανησυχητικά συμπεράσματα ... Τοποθέτηση με παράθεση κειμένου

Ανησυχητικά συμπεράσματα ...


Από τα λεγόμενα του Bob Lazar, αλλά και από πάμπολλες άλλες συγκλίνουσες πληροφορίες και ενδείξεις προκύπτει ότι υπήρξε ( και υπάρχει; ) κάποιου είδους «συνεργασία» αυτών των όντων με άκρως απόρρητες και μυστικές υπηρεσίες στις Η.Π.Α. (και ίσως και αλλού) που φαίνονται να είναι πρόθυμες να ανταλλάξουν τα μυστικά των εξαιρετικά προηγμένων εξωγήινων τεχνολογιών με παραχωρήσεις και δευκολύνσεις που ίσως αποβούν καθοριστικές και μοιραίες για το μέλλον του ανθρωπίνου γένους ...


Lazar: «Λέω την αλήθεια. Προσπάθησα να το αποδείξω. Αυτό που γίνεται εκεί μπορεί να είναι το πιο σημαντικό γεγονός της Ιστορίας. Μιλάμε για επαφή, φυσική επαφή και αποδείξεις από έναν άλλο πλανήτη, ένα άλλο σύστημα, μια άλλη διάνοια. Αυτό πρέπει να είναι το πιo μεγάλο γεγονός στην Ιστορία»


ΠΗΓΗ:


Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Spiros
Διαχειριστής Φόρουμ


Εγγραφή: 28/11/2006, 05:20
Τοποθετήσεις: 344

ΤοποθέτησηΤοποθετήσεις: 22/09/2016, 14:12    Τίτλος τοποθέτησης: Το μελλοντικό αληθινό Enterprise! Τοποθέτηση με παράθεση κειμένου

Το μελλοντικό αληθινό Enterprise! (video)

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Δημιουργία νέου Θέματος   Τοποθέτηση στο Θέμα    metaforum.gr Φόρουμ :: Κατηγορίες -> Μεταφυσικά Φαινόμενα Ζώνη ημερομηνίας και ώρας: GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Αναπήδηση σε:  
Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε νέα θέματα σε αυτό το Φόρουμ
Δεν μπορείτε να τοποθετηθείτε στα θέματα αυτού του Φόρουμ
Δεν μπορείτε να τροποποιήσετε τις τοποθετήσεις σας σε αυτό το Φόρουμ
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις τοποθετήσεις σας σε αυτό το Φόρουμ
Δεν μπορείτε να συμμετέχετε σε ψηφοφορίες σε αυτό το Φόρουμ


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group